Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


diumenge, 1 de maig del 2011

Crònica sortida BTT 1 de maig. Esterri - Son - Calvari - La Mata - Gerdar - Sorpe - Esterri

L'excursió que teníem programada avui és de les que no defrauden a ningú: no massa dura, llargues trialeres, paisatges impressionants. A més a més, a primera hora estava molt tapat i amb boira a les muntanyes, però el matí ha aguantat be, gran dia de bicicleta...


Hem sortit d'Esterri 6, desprès de fer els darrers ajustaments d’última hora a les bicis, Ramon, José Antonio, els 2 Davids, Dani i Jesús. A València hem agafat a Jordi, que ja portava una estona calentant, i a Son ens hem trobat a Carlos, que havia sortit abans que nosaltres i no sabia que pujàvem, a veure si s'hi enganxa algun diumenge.




Pujada cap a Son per carretera, molt rapideta, el grup una mica estirat, el de sempre al davant de tot tirant, i la resta intentant pujar sense forçar massa, però intentant que se'ns escapi ...., hi havia qui estava passat d'entrenament aquesta setmana i la pujada se li ha fet mes dura de lo normal.

   
A Son fem el primer reagrupament, i aquí comencem el camí del Calvari, aquest cop en el sentit més divertit del camí.


I la primera baixada del dia, espectacular¡





Carlos ens deixe a la cruïlla que baixe cap a Valencia, i la resta a espenyer la bici un troç.



I un tram dur de pujada per la pista de la Mata.


S'acabe la pista i entrem al tram que hem cal fer a peu per respectar la normativa:



Les fotos típiques de la Mata







Del refugi del Gerdar fins la cruïlla de Sorpe baixem per la carretera i desprès agafem la pista que baixe cap a València.

(el fotograf ha fet la foto baixant tant depresa com els del dabant i sense caure¡)


I de Valencia a Esterri unaltra trialera pel camí de Sant Antoni amb bones vistes d'Esterri.



A l'arribar a Esterri, com era aviat, esmorçar.

Finalment hem fet 27,5 km., 870 m. de desnivell +, i hem tardat 2h i 40'.


Parte de guerra del dia:

- Caigudes: 0
- Punxassos: 1
- Avaries: 0

2 comentaris:

  1. Bones fotos, amb més d´un amb el genoll fora en plena baixada. La crónica collonuda com sempre. Analitzant la jugada del diumenge, ja m´he adonat de que el grup intermig entrena massa de amagat entre semana, amb el famos calendari secret semanal i quan arriba el diumenge no estan en condicions per els demarratges.jajajjaja.
    Bueno, fora conyes, ja es aixó que la gent entreni. Bueno salut i ens veïem diumenge.

    ResponElimina
  2. El Dani ja ha caigut de la foto de portada. La foto d'ara no es el format idoni, hauria de ser mes estreta, però si la retallem mes no es veu Esterri...

    Per cert, ens han publicat a la Barrufa una article sobre el Club, i de les fotos que es van enviar han triat una que surt Ramon d'esquena. Sempre xupant càmara¡

    ResponElimina