Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 30 de maig del 2011

Crònica sortida 29 de maig. Pla de la Font..

Era d'esperar que desprès de guanyar la Champions, les celebracions causessin baixes al pilot. A això se li ha afegit algun que ha anat a la platja, els lesionats, el que continua esperant la cigonya, els que se suposa que tenien nordic walking ....  Total que a les 8h erem 4  preparats per sortir: Àngels, David, José Antonio i Jesús.

Passem pel carrer Major d'Esterri i podem veure els efectes de la cel.lebració tipus Canaletes: 2 jardineres volcades, restes de petards... un dia és un dia.


Pujada per carretera fins a la pista de la Mata. Allí s'acorda agafar la pista per anar cap a Son pel camí del Calvari, i fer una mica més dura la pujada.

Anem a bon ritme, i la pujada al camí del Calvari ja la fem un bon tram sobre la bici, anem millorant¡



A Son ens creuem amb tres de Pedals de Foc que han punxat, un d'ells porta restes d'una bona aterrissada¡.

Reagrupament molt ràpid, i continuem per pista cap a les Planes.



Desprès de creuar els riuets, som a Plenes i continuem per la pista cap al peu del Tesol. Portem un ritme magnífic.

Reagrupament a la pista del Pas del Coro i continuem pel falç pla per la pista del peu del Tésol direcció al bosc d'Esterri.


David amb la mini samerreta del Barça¡¡¡

Retencions a la pista del Tésol:


A la cruïlla del bosc d'Esterri la tropa està valenta i encara son les 10h44, decidim pujar al refugi del Pla de la Font, desprès de reposar forces amb berretes energètiques i pa de figa.

La pujada és curta, a les 11 h estem a dalt, ens deleitem amb les magnífiques vistes que hi ha des d'aqui, les fotos de rigor i comença la llarga baixada fins a Esterri.


El primer tram de baixada és gairebé tot per pista, però agafem una curta drecera pel mig del bosc. L'Àngels continua per la pista i la perdem de vista perque ha d'anar a Planes a treballar.

La resta continuem baixant, fins a la carretera asfaltada. aquí l'ensurt del dia, Jesús ha perdut el GPS (i és del Dani) així que mitja volta i a buscar-lo.

El grup ja totalemnt trencat, l'Angels cap a Planes, Jesús remuntant cap al refugi del Pla de la Font buscant el GPS (menys mal que portva la bici del Dani que porta motoret elèctric) i David i José Antonio, pel camí de les Costes baixant cap a Esterri.

Distància: 36,24 km.     Desnivell + 1.151 m. Temps 4 h.

Parte de Guerra

Caigudes: 0
Punxades: 0
Avaries : 0
Altres incidències : GPS perdut, però trobat el dilluns per la tarda UFFF¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada