Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


divendres, 13 de maig del 2011

Sortida 15-5-11. Pas del Coro

Aquest diumenge toca pujar fins al Pas del Coro, a la muntanya de Son. Pujada sense gairebé descans des d'Esterri. Per carretera anirem fins a Son. Allí agafarem la pista forestal que puja a les Planes, i seguirem pujant per la pista del bosc del Son direcció al Tésol. Finalment predrem el tram de pista que va fins al Pas del Coro. Seran uns 16,6 km de pujada per fer 1000 m. de desnivell.

A partir d'aqui tot baixada, animerem per camins  primer fins a València i desprès pel camí de St. Antoni de tornada a Esterri.  9,7 km. de baixada.

Distància total: 26,3 km.  Desnivell + 1.000 m.  Temps aproximat 3h

Sortida a les 8 h. de la botiga ESI ERRI BIKES

1 comentari:

  1. Bé; ja que la crónica ja surtirà, quan el Jesus pugui. El Pas del Coro Xulísim, la baixada boscosa, no molt técnica pero amb encant i molt ràpida. A 4º les mans començaven a buscar el guants llargs.
    Ufff¡¡¡¡ pujan baig parar al menys buit cops, per agafar aire.
    A MontCaubo no hi seré, al Pla de la Font espero ser hi. Fins aviat.
    Per cert Felicitats als qui toqui.

    ResponElimina