Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 5 de maig del 2011

Sortida 8 de maig- Esterri - Perosa - Port de Salau - Fornet - Esterri

La sortida proposada per aquest diumenge és pujar al Port de Salau, sortint d'Esterri.


Serà la sortida mes dura de les programades aquest mes, i segur que malgrat que el Port de Salau és molt anomenat i hi ha una pista que puja gairebé fins a dalt, no és una ruta massa coneguda en btt.


Sortint d'Esterri, tenim 21,5 km. fins a Perosa, amb una pujada força suau (ja la vam fer el dia de Montgarri) d'uns 500 m. de desnivell.


A partir de Perosa comença la pujada forta, per la pista de Salau, 390 m. de desnivell en 5 km., amb una primera rampa molt dura.


Per acabar de rematar, els 2 darrers kilometres son per camí, una part d'aquest camí és ciclable, si encara ens queden forces, 200 m. mes de desnivell.


Proposem la baixada pel camí vell de Salau, un dels camins amb més història del Pallars, el pas natural més important entre el Pallars i França, i que havien utilitzat els Pallaresos per anar a França, per escapar-se de les guerres i d'altres amenaces, per relacions comercials, etc, Segur que per aquest camí havia passat de tot¡


El camí, força ciclable i molt divertit te 3,5 km i 660 m. de desnivell fins al Fornet.


Desprès ens quedaran 16,5 km. de baixada fins a Esterri.

Distàcia 50,5 km.   Desnivell+ 1.300 m.

Recordeu, la sortida és a les 8h. de la botiga Esi Erri Bikes. Com que el bar del Port de Salau és tancat millor que ens portem un bocata perque tardarem unes 4h 30' (com el dia de Montgarri)


Si se'ns fa molt dur sempre tenim la possibilitat de fer mitja volta, ànims.

1 comentari:

  1. Molt bones tropa!

    Hem sap greu, però aquet diumenge tampoc hi seré, se m'atança la hora de la veritat i com és pedalaires del Kilowatt, no puc estar fora de cobertura per si hem toca corre. Així que us ho passeu bé,i ja vindre despres de "festes".
    A pedalar!

    ResponElimina