Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 2 de juny del 2011

Sortida 5 de maig. Espot Esqui - Estany Gento

Aquest diumenge està programada una sortida de les exòtiques, anar a Estany Gento, a la Vall Fosca, i no agafarem el telefèric.

Perque la sortida no es faci excessivament dura farem trampa i pujarem un troç amb cotxe, aproximadament fins la cota 1.800 de les pistes d'esqui d'Espot.

D'allí ens queda un tram de forta pujada fins la Creu de l'Eixol (2.260 m) i desprès anirem per falços plans per la zona de Quatre Pins i la Serra del Rei, sempre per sobre dels 2.100 m. Fins al Coll del Triador (2.180 m.). Vistes magnífiques.

D'aquí baixarem fins la cota 2.090 per trobar la via de l'antic carrilet que anava de la càmara de càrrega de la central d'Espui fins Estany Gento, 5 km. de camí  pla. La única dificultat és anar saltant de tant en quant els rails de la via, i passar 3 túnels, però no cal llum.

La tornada és pel mateix lloc.

Esperem que no nevi, i que no faci massa fred, a veure si hem pogut anar a Montgarri a l'abril, i ara no podrem arribar per la neu a Estany Gento¡, millor que anem abrigats.

De moment hem confirmat que hi anirem 7 persones. Si s'apunta mes gent que envii un mail, o ho digui al Dani. Ja no cal que digueu quin cotxe teniu, ni el calers que teniu al CC, ni res mes. Ja hem dit que hi anirem tots amb la Nissan Serena del David, a veure si l'esputim¡.

RECORDEU QUEDAREM A LES 7 HORES A ESI ERRI BIKES

Portem bocata que el restaurant no obre fins el juliol.

Distància : 62 km           Desnivell + 950 m.   Temps 5 h 30'  comptant el tranport amb cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada