Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 4 d’agost del 2011

Sortida 7 d'agost. Duatlho Campirme

Doncs si, aquest diumenge canviem la programació, ja n'hem fet uns quants de canvis, i un més no vindrà d'allí. Al cartell que posem ja ho diem: l'organització es reserva el dert a canvis....

Aquest diumenge farem una DUATLHO. 

Consistirà en pujar a Campirme amb BTT i d'allí farem 300 m. de NETEJA DE CAMI (1/2 h aprox.) , i tornarem a baixar en BTT fins a Esterri.

Si esteu llegint be. Ja sabeu que posem al blog que la inscripció al Club és gratuïta però caldrà fer alguna "peonada" netejant camins. Doncs be, estem tenint queixes d'usuaris del Centre BTT perque hi ha un tram de la ruta de Campirme que està brut i mal senyalitzat. Erem concients de que això era així, però no ens hi hem afanyat a fer-ho fins que no han arribat les queixes.

Per poder fer el que ens agrada que és sortir en BTT, sortirem a les 7h. i pujarem amb la bici fins a Campirme.

L'Artur pujarà més tard amb el vehicle del Club, la Nissan Serena del David, amb eïnes i netejarem el camí. Per pocs que siguem en 1/2 h. hem enllestit la feina, i ja tot abaix cap a Esterri. 

Hora de sortida 7H botiga ESI ERRI, distancia 34 km   Desnivell 1.000 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada