Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 18 d’agost del 2011

Sortida 21 d'agost. Esterri - Espot Esqui - Salvente - Barranc de Peguera - Espot - Son - Sorpe - Esterri

La sortida que proposem el proper diumenge torna a anar cap a la zona d'Espot.

No serà la típica sortida marca de la casa, una llarga pujada de 1000 m. i una baixada ràpida ...  Aquest cop serà més tipus pre-Pirineu, la cota màxima serà 1.650 m. , però farem més pujades i baixades, i poden sortir uns 42 km.

Pujarem per carretera direcció a Espot, i al càmping La Mola, agafarem un camí per pujar fins al Canal, segur que un tram a peu.

D'aquí pista fins trobar la carretera d'Espot Esqui, prop de Berrader. Continuem pujant per la pista del bosc d'Espot  fins trobar el barranc de Mosquera (1.650 m.) , baixarem per la pista d'esqui, creuarem la Rampa, i anirem a Salvente (Les Antenes).

Pista en pujada curta fins a trobar el barranc de Peguera, i baixada per camí a Espot. Seguim pel Canal i anem direcció a Estaís i Jou per carretera (pujades i baixades).

A partir de Jou ja decidim l'itinerari de baixada en funció de l'horari, les forçes, etc. Podem baixar pel camí de les Costes, anar a Son i baixar pel camí Vell, o continuar Calvari- Sorpe- Valencia ......

Distancia 43 km   Desnivell+  950 m.  Temps 4 h.
Hora de Sortida: 8 h.   Lloc: Botiga ESI ERRI BIKES





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada