Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dimarts, 16 d’agost del 2011

Crònica 14 d'agost- Dorbe

Diumenge de Festa Major d'Esterri i també hi ha sortida en BTT.

A les 8 del matí encara dura la juerga al carrer, el ball ha acabat mes tard de les 6h. i encara queden pels carrers els que no saben anar a dormir, una mica desfasadets.

Ens trobem nomès 3. Dani, Jesús i un fitxatge nou el Vicens, que està uns dies de vacances a Esterri. L'enrenou de la Cursa de la Cadira, la Festa Major, l'Agost .... ha fet que no s'hagi convocat la tropa per mail, i la gent no s'ha mirat la programació mensual on si estava la sortida.

Hem dubtat si anar a Dorbe ( com estava al programa) o pujar al Tésol, però mentre ha arribat el David d'Escaló, i ens hem decidit per Dorbe. Sortida curta però intensa.

La pujada a Dorbe com sempre duríssima. El David pujant a molt bon ritme i la resta al seu pas. el Vicens ha pogut tastar el BTT de les Valls d'àneu, una llarga i dura pujada, i una baixada rapidísssima.

Tram debicicleta al coll.


I baixada trialera amb pedra solta i molla.

A partir de Burgo també hem fet el camí de Burgo a Escalarre, que aquesta temporada s'havia anul.lat en 2 ocasions per estar moll.

Un cop hem arribat ens assabentem que José Antonio ha sortit sol més tard, pensava que no hi havia sortida, i ja és el 2on cap de setmana que va pel seu comte, voldrà fer un nou Club? 

Finalment a les 10h 15' ja estàvem esmorzant al Vall d'Àneu

Distància 19 km      Desnivell +720 m     Temps 2h 15'

Parte de Guerra

Caigudes: 2 (sense conseqüencies)
Punxades : 0
Avaries : 0



      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada