Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 22 d’agost del 2011

Crònica 21-8-11. Esterri -Espot - Salvente - Jou - Esterri

Unaltra sortida del mes d'agost, i unaltra sortida rara.

Aquesta ha estat la sortida de les avaries. Si fins ara ens havien respectat força les avaries i les punxades, avui ha tocat una mica de tot, fins a fer retirar a 2 abans d'hora i escursar la sortida a la resta del grup.

El matí ha començat be, erem 4: Anton, Jose antonio, Dani i Jesús, i a la Guingueta se'ns incorporava un nou fitxatge, el Francesc de Poldo.

Pujada a bon ritme per asfalt cap  Espot, aprofitant la fresca del matí. Al camping La Mola, ens parem per reagrupar-nos i caiguda del Jesús que paga la novatada dels pedals automàtics.

Ara cal pujar direcció al canal i l'Anton trenca la cadena. Avaria complicada. Les reparacions d'emergencia no donen bon resultat i al poc de tornar a reprendre la marxa, nou trecament de cadena.

Veient com va la cosa l'Anton opta per reparar-la provisionalment i guirar cua, i intentar arribar a casa montat  a la bici, menys mal que hi ha molt cara a baix.

A Espot Esqui el José Antonio punxa. i un cop reparada la punxada la pinça del fre també li falla. Quin dia¡.

Hem perdut bastant temps i estem una mica desanimats. Hem arribat a Salvente (les antenes d'Espot) però ja no anem a baixar per Peguera. A Espot José Antonio amb la roda del darrera frenada se'n torna a casa.

El grup es redueix a 3, i allarguem una mica la pedalada cap a Jou i baixem pel camí de les Costes cap  a Esterri. Menys mal que nomès per aquesta baixada ja val la pena la sortida¡

El dia ha sortit torçut del tot, però ens queda el bon reguts del nova incorporació del Francesc, que esperem que es vagi deixant veure els diumenges a les sortides.

Finalment hem fet 29 km i 950 m. de desnivell + en 3 h 15'

Avui fins hi tot la càmera de fotos a fallat i s'ha quedat oblidada a casa.....
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada