Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dimarts, 9 d’agost del 2011

Crònica 7 d'agost- Duathlo Campirme

Havíem quedat a les 7 del matí, i a les 6 estava ploient. L'experiència d'altres dies de temps similar hem fa pensar que, malgrat el temps, algú estarà disposat  a sortir. Ja ens ha passat 4 o 5 diumenges que el temps no ha acompanyat però la sortida s'ha fet igual.

A les 7h a la botiga del Dani ens hem trobat l'Anton, que és el 1er cop que surtia amb nosaltres aquest any, Ramon, Jesús i Rafa, que venia a fer l'assitencia amb el vehicle per portar eïnes i currar.

Així que hem decidit anar, està molt tapat però no plou, així que ho intentem.

Pujada a Campirme primer per carretera cap a Unarre. Abans d'Unarre ens adelanta el David d'Escaló, que com sempre ja porta 8 km , més i ens diu que ha d'acabar la serie. Que fort està aquest home¡.

Pujem cap a Campirme a molt bon ritme, estirats pel David i l'Anton, que ens han d'esperar. Els d'Esterri portem mesos entrenant però pel que es veu encara ens queda per estar al seu nivell.

A la borda de Presso ens adelanta el jeep del Rafa i la Pilar, que van a avançar feina al camí.

Estem a Campirme amb 2h 5', molt bon temps per nosaltres¡.

Un cop a Campirme deixem les bicicletes i comença la modalitat de neteja de camí. Ens armem amb una serra de ma, un pigassó ,unes tisores i un tornabis a piles i a apartar branques, podar rames, tallar escobes....



El primer tram de camí la feina ha estat d'apartar les restes d'arbres que havien deixar sobre la traça del camí, el 2on. tram s'ha podat rames per poder passar millor. 



Ens hem cansat quan portàvem 1h i mitja treballant, i ja estàvem bastant abaix.



Hem tronat amunt marcant amb les senyals del centre BTT i a probar el camí, ara net, amb les bicis. S'ha fet bona feina¡

Quan tornem a trobar la pista ens trobem l'Eva que també ha pujat amb la bici, però que ha fet tard per la peonada, l'apuntem per la propera¡.

La baixa cap a Esterri sense més història.

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada