Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 14 de juliol del 2011

Sortida 17 de juliol - Esterri - Montgarri - Argulls - Bonaigua - Esterri

El proper diumenge la sortida programada és un dels 3 reptes que ens havíem proposat per aquest any, el fer la volta a Beret però passant per l'estació d'esquí de Baqueira, pels Argulls.


La pujada a Beret és la clàssica, passant per Alòs i Montgarri, continuanr cap a Beret. Anar fins l'aparcament de l'Orri, i d'aquí enfilar per les pistes de Baqueira, cap a 1.800, Pla de Baqueira, Solei, i finalment la dura pujada per Argulls fins la cota 2.320 m.


La baixada per la pista d'esqui de Bonaigua fins al Cap del Port. Si ens queda forces baixarem per camí fins la Mare de Deu de les Ares, i desprès continuarem baixant fins  Esterri, ja veurem per on....

El primer tram és la pujada a Montgarri o a Beret, així que qui no vulgui donar tota la volta pot girar quan vulgui i tornar pel mateix lloc. Animeu-vos.

Distància 67 km    Desnivell + 1.550 m.  Temps 6h 30'

Ens trobarem a les 7h a ESI ERRI BIKES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada