Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 4 de juliol del 2011

Crònica 3 de juliol. Esterri - Montgarri

Aquesta és la crònica que no voliem publicar....    l'ha escrit l'Angels, la única que la podia escriure,  perque 6 "valents" han girat cua per una mica de plutja:



ELS ÚLTIMS SERÀN ELS PRIMERS



Aquest matí , a les 8, erem 8 els "valents" davant de la botiga de en Dani, si no m'he descomptat, crec que vuit. El matí pinta malament, fred, plujòs, o més aviat tormentòs , i sense signes de millora a l'horitzó. Decidim sortir igualment, i a l'alçada d'Isil, m'esperen els nois, i ja estem xops per la pluja. Javi fuig de la pluja un mica abans, a Isavarre, li toca treballar.


A Alós d'Isil, unaltra paradeta i la pregunta de mullar-se més i continuar. El sentit comú diu que havíem de girar cua, les ganes de pedalar, em deien que havia de continuar. Així doncs, continuo, però no us preocupeu companys, això és como una expedició de muntanya, si arriba un membre, donem el cim per fet !. Arribo a Montgarri a les 10.40h amb el maiot sec, ja que poc desprès de Alós deixa de ploure, i desprès del Pont de Perosa, ja hi ha un raig de sol que m'escalfa una mica el cos.


Un cop al destí, xerro una mica amb els que allà hi havia, i amb cinc ciclistes que venien ben mullats de Son fent la Pedals. Reposo una mica de forces,menjant, i cap a Esterri de nou, on em planto davant de Esi Erri a les 12.40h. Dutxa i a treballar.


Finalment no sé que ha sortit, però si en Jesus diu que 62km i +1.100m, doncs això serà, entre carretera i pista per la Vall d'Isil, amb els seus corresponents repetxons. Dos comarques en un matí. No hi ha testimoni gràfic, però els que ja em coneixeu, ja em creieu, així queda, fins a la propera ! Diumenge, tenim dues cróniques per explicar al Club !



                                             Refugiats de la plutja als cobre-contenidors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada