Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 11 de juliol del 2011

Pedalada nocturna i Sortida 10 de juliol- Son - La Mata - Refugi Gerdar - Sorpe - Esterri

Aquests cap de setmana se'ns ha apilerat la feina, el dissabte a la nit teniem la pedalada nocturna i diumenge  a les 8 de matí la sortida setmanal.

Com que ens vam apuntar bastants a la pedalada nocturna, hem tingut sort del Tol que ha fet la sortida del diumenge, finalment ha sortit sol, però donat que les sortides aquestes son obertes a tothom, sempre hi ha la possibilitat de que ens vingui algú de fora. Va fer la sortida al seu aire.

Quan a la nocturna ha estat la primera "cursa" que hem participat com a Club, participar com a bttaires, perque, malgrat que els d'Open Natura ens posàven com a col.laboradors, no ens van demanar cap tipus de col.laboració, són molt autónoms aquesta gent¡.


Hem participat 8 membres del Club, i hem arrassat, s'ha fet 1er i 2on  i la resta han entrat entre els 28 primers. En part s'ha notat el correr a casa i coneixer l'itinerari, perque hi ha hagut bastants corredors que s'han equivocat de camí. Pregunteu-li sinó al David Andorrà que ha fet 6 km. de propina, o al David (d'Alta Ruta) que va anar a buscar carreretes pels prats de les Planes de Son¡  

El Christian ha entrat 1er. amb un temps espectacular d'1h 33' , gairbé no ha hagut d'encendre la llanterna, i el Dani, 2on. a 22'.



Malgrat que les ordres d'equip eren d'anar tots junts, l'equip s'ha trencat a 500 m. d'Esterri. L'adrenalina de la carrera ens ha pogut i ens hem oblidat dels reagrupaments, d'ajudar al company si cal .... i ha estat un campi qui pugui. Ens ha entrat el cuquet de la competició¡.




Molt bo el suport que ens ha donat l'Artur, que enrabiat de no poder fere ncara la cursa, ens ha estat seguint per bona part del recorregut amb el cotxe donant-nos suport i informant-nos de com anàvem. Esperem que a la propera ja hi sigui per sobre la bici.

Deixo aquí l'enllaç de la propera pedalada que ens podriem apuntar, i lluir la nova equipació ( si es que arribe). És la Trempedalada. Coneixo el recorregut i crec que és molt menys dur que la que van anar Dani i Artur l'any pasat.

http://www.tremp.cat/index_web.php?ap=czo3OiJhcGFydGF0Ijs=&id=70222949cc0db89ab32c9969754d4758&idw=czoxOiI3Ijs=&idi=czozOiJjYXQiOw==

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada