Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


divendres, 23 de setembre del 2011

Sortida 25/9/11. Esterri - Espot - Salvente - Son - Sorpe - Esterri

Ja ens quede pocs caps de setmana per poder sortir en bici, al menys per les nostres Valls, però de moment semble que el temps ens done uns caps de setmana de bon temps de regal.


Per aquest diumenge proposem repetir una de les sortida per la zona d'Espot que se'ns van acumular les avaries i no vam poder completar la ruta programada.




La cota màxima serà 1.650 m. , però farem més pujades i baixades, i poden sortir uns 42 km.


Pujarem per carretera direcció a Espot, i al càmping La Mola, agafarem un camí per pujar fins al Canal, segur que un tram a peu.


D'aquí pista fins trobar la carretera d'Espot Esqui, prop de Berrader. Continuem pujant per la pista del bosc d'Espot fins trobar el barranc de Mosquera (1.650 m.) , baixarem per la pista d'esqui, creuarem la Rampa, i anirem a Salvente (Les Antenes).


Pista en pujada curta fins a trobar el barranc de Peguera, i baixada per camí a Espot. Seguim pel Canal i anem direcció a Estaís i Jou per carretera (pujades i baixades).


A partir de Jou ja decidim l'itinerari de baixada en funció de l'horari, les forçes, etc. Podem baixar pel camí de les Costes, anar a Son i baixar pel camí Vell, o continuar Calvari- Sorpe- Valencia ......

Distancia 43 km Desnivell+ 950 m. Temps 4 h.


Hora de Sortida: 8 h. Lloc: Botiga ESI ERRI BIKES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada