Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 26 de setembre del 2011

Crònica - Esterri - Espot - Salvente - Espot - Son - Valencia - Esterri



Se’ns havia quedat un mal regust quan vam intentar fer per primer cop aquesta ruta, el mes d’agost, vam patir diverses avaries, 2 companys van haver d’abandonar, i la resta vam reduir la volta perque, amb tots els problemes, anàvem malament de temps.

Aquest diumenge tot ha anat perfecte, érem 7, les bicicletes han anat perfectes, be excepte la de Ramon que va una mica lastrada, però ja ens convé així, i el Tol que se li ha descollat el plat petit, però quan ja no l’ha necessitat més.

Matí fred, això ens recorda que se’ns acaba la temporada, hem començat a entrar en calor al camping la Mola quan ja protàvem 5 km. de forta pujada. Aquí s’ha fet reagrupament i a treure’ns roba.
 

 
A partir d’aquí ha començat la ruta mes enduro, trams d’espenyer la bicicleta, pujades de platet, fins a la pista La Mosquera d’Espot-Esquí. Curta baixada trialera fins les antenes de Salvente, i pujada per un tram de pista, amb bastant pendent fins trobar el camí de Peguera, cota màxima 1670 m.


Baixada trialera tècnica pel camí de Peguera fins Espot.



Del poble d’Espot cap a Son – València i Esterri per camins i carretera.

A comentar:
    - Avui hem tingut la nova incorporació del Miquel, i Màxim que ja havia vingut a Salau, i que ja se'ns en va a hivernar a Lanzarote. Això si, ens espera per organitzar-nos la Pedales de Lava personalitzada¡. 
    - També que acabem la temporada pletòrics de forma, hem anat tots a un ritme molt bo, en una etapa bastant dura.

Al finalitzar, vermutet al Vall d'Àneu, recordant batalletes


 

Distància 38 km    Desnivell+ 1.200 m.  Temps: 3h 58’   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada