Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 29 de setembre del 2011

Sortida 2 d'octubre. Llavorsí - Esterri de Cardós - Pla de Nequa - Trialera bosc Esterri- Llavorsí

Si no hi ha hagut canvis de darrera hora, no haurem pogut fer la Pedals de Foc, molts no han aconseguit els permisos, visats, i altre papeleo necessari, i els dos del grup que estaven disposats a fer-ho, ho volien deixar per l'any vinent que segur que hi haurà mes participants.

Ara ja estem totalment fora de calendari, i anirem cap a la Vall de Cardós. Ja hi vam passar quan vam fer la pujada a Campirme, i baixada per les bordes d'Estaón, i la`posterior pujada pel bosc d'Anàs, etc, potser de les mes dures que hem fet.

Aquesta la farem una mica mes fàcil.

El plan és baixar amb cotxe fins a Llavorsí. D'aquí anar per carretera a Esterri de Cardós, pujar per la pista del bosc fins al Pla de Nequa, i la baixada fer-la per la trialera del Bosc d'Esterri, que diuen que és de les millors baixades que es poden fer al Pallars.

Anem a veure-ho¡

Distància 40km . Desnivell + 1.200 m..  temps 4 h.


Sortirem d'ESI ERRI BIKES a les 7:45





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada