Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 7 d’abril del 2011

Sortida 10 d'abril - Esterri - Boren - Sorpe - Son - Planes - Jou - Guingueta - Escalarre - Esterri

La propera sortida serà més rodadora, i gairebé la podriem fer amb una bicicleta de carretera, desprès de les dificultats de la darrera sortida, aquesta serà molt fàcil.


Sortirem d'Esterri per la carretera d'Isavarre, pujarem a Sorpe on hi ha rampes fortes però curtes, sempre per carretera asfaltada. Desprès continuarem per carretera cap a Son, i de Son pujarem per carretera fins a les Planes, també amb trams de forta pujada, les Planes està a la cota 1.500 m. Tornarem a baixar a Son per la pista forestal i algun tram curt de camí. De Son continuarem per carretera i algun tram de pista fins a Jou. A Jou comença la part trialera del dia, baixarem pel camí que va a la Guingueta. Aquest camí la primera part es bastant planer,  glebat d'herba i bastant còmode i de la mitat cap a baix és més pendent amb empedrats, corbes i bastanta pedra solta (360 m. de baixada trialera). En aquest tram cal anar atent. De la Guingueta anirem per la Molera cap a Escalarre per pista i finalment d'Escalarre a Esterri per carretera.

Ens trobarem a les 9h a la botiga ESI ERRI BIKES, i tardarem menys de 3 hores.

Sortiran uns 32 km. i 790 m. de desnivell +, i no caldrà espentejar la bici si no és que se'ns espatlla...   

1 comentari:

  1. Aquest diumenge no hi serè, espèro poder ser-hi per Montgarri, encara que no hi hagi cap tros de 4x4 o trialeres.
    Peró tinc moltes ganes de fer-la. No hi estat mai. ¡¡¡¡¡¡.
    Ey 3 hores per la bici escombra no està gens de malament.¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina