Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 31 de març del 2011

Sortida del 3 d'abril. Valencia - Son - Estaís - Fontanilles - Escalarre - Esterri

Desprès del darrer diumenge que la pluja ens va transvalsar una mica la sortida, el Molina diu que diumenge fotrà un dia collonut.

La previsió és pujar cap a València per carretera, continuar direcció a Son, i aquí farem la primera trampa del dia, agafarem la pista de la Mata, i arribarem a Son pel camí del Calvari (com la ruta 6 del Centre BTT), algun tros de pujada l'haurem de fer espenteant la bici.

De Son a Jou per carretera, excepte el tram curt del bosc d'Esterri que anirem per la pista. De Jou a Estaís per carretera i abans de Capseré, farem la segona trampeta del dia, agafarem el GR, també un parell de trossets curts tornarem a espentear la bici, però val la pena.

D'Estaís a la carretera d'Espot primer per pista i desprès per carretera. Un cop a la carretera d'Espot, potser millor no anar a Espot si no ens surten 5 km. més i crec que ja serà prou llarga. Baixarem cap a la Mola d'Estaís i agafarem el camí Reial cap a Escaló, primer per pista i desprès per camí trialer. Sortirem a la font de les Fontanilles.

D’aquí per carretera fins a la Torrassa, i ja decidim si anem per l'altre costat de Llac cap a Escalarre, o si ja n'hi ha prou i tornem per la carretera cap a Esterri.

A veure si no punxem tant com la setmana passada¡

Distància 35 km.
Desnivell + 790 m. (+o-)
Sortirem a les 9h.

3 comentaris:

  1. ok, al ataque, ens veïem diumenge xavals.

    ResponElimina
  2. A veure si fem una foto guapa per canviar la de l'encapçalament del bloc. La que hi ha ara encara ens demanaran drets d'autor... Està feta al camí d'Estaís.

    Per cert, que el Molina ja està canviant les previsions del temps, a veure si haurà de sortir unaltre cop el peloton amfibi¡

    ResponElimina
  3. El molina s'ha equivocat... Ha fet un dia perfecte per sortir. Incidències unes quantes. ja les comentaran a la crònica, la ruta ha estat força bé, el tros de GR11 fins Estais molt xulo. El Calvari un calvari, durillo.
    Salut i força...

    ResponElimina