Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


diumenge, 27 de març del 2011

Crònica dia 27/03/2011 Esterri-Cerbi-Unarre-Esterri

El matí no convidava a sortir en bici, plovia, tot i així a les 8`30 som dos (David i Dani) disposats a mullar-nos, som la part més amfibia del club.



Amb molta sort i pensant lo pitjor, deixa de ploure ràpidament i enfilem la pujada direcció Unarre, fent la xerrada i amb una ambient humit i emboirat. Però ràpidament a la segona corba, David puntxa la roda del darrera. Molt aviat.

Continuem la pujada sense cap incidència fins al trencall del camí de pujada a la Gola, fent la xarrada i mirant constantment al cel.


Ja tocava una mica de terra, una mica enfangats arribem a Cerbi on una confusió en una senyal ens fa dubtar, però ràpidament agafem el corriol de baixada cap a Unarre. Molt guapo, humit i enfangat.


Dubtant una mica, desprès,  decidim baixar pel corriol que baixa de Burgo a Escalarre, i la veritat es que perillós i una mica lliscant. Encara així arribem amb tota la dentadura. Ahh, una última puntxada abans d'arribar a Escalarre.

Bé, arribem a Esterri desprès de 2h i 15 minuts, amb 18 km a la esquena i 1650 calories perdudes pel body.

Durant el matí es van apropant per la botiga el personal, i hi ha hagut sortides durant tot el mati i tarda. A les 12:30 arribava Robert que havia sortit amb Eva i Ramón, fent el mateix trajecte, amb una mica més de clarianes. I consta que n´hi hagut algun d´ultima hora de la tarda com Jesús. Per lo vist, això del temps ha fet que la gent avui, sortís paulatinament. Ja està bé, anirem fent.

Per lo demés m´estreno de cronista al Blog, cuideu-vos i ens veiem agrupats el próper diumenge. Els amfibis...

2 comentaris:

  1. Si voleu vos puc fer la crònica de la F1... Me vai aixecar i plovia tant que m'imaginava que no hi aniria ningú. Ara ja se quin peu calceu, i el proper dia sortirè encara que hi hagi mig metre de neu.

    Ja veig que no us vau fotre un fart de fer nar la manxa,Dani, quina mania que tens de tirar xinxetes pels camins¡

    Per cert, a veure si els del 2on torn es marquen alguna crònica¡

    ResponElimina
  2. Molt bé artistes!
    La setmana que be no hi seré, m'en vaig per la terra del matarranya, i començaré la temporada per les terres de l'Ebre, qua torna ja penjaré una crónica si me'n surto.
    Això de la segona convocatória està molt bé. ja he queda't amb el Xic de Mauri, i si fa falta ja penjarem l'hora de sortida.

    Jo vaig parlar amb Marc Bruna i com que feia aquell temps, vam pensar que no sortiria ningú.

    Bueno tropa a pedalar, que això marca bé. Al menys el blog està bastant visitat.

    Au!!!

    ResponElimina