Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


diumenge, 20 de març del 2011

Crònica de la sortida del 20 de març

Avui era la primera sortida programada a través del Club, (perque l'any passat ja es feien sortides el diumenge des de la botiga del Dani).

Finalment hem sortit 5 a les 8.30h (José Luís, José Antonio, Marc, Dani i Jesús) i hi havia un segon torn a mig matí que sortia Robert, que havia currat a la nit.


Feia una mica de fred i hem començat a rodar per asfalt direcció Alós. Passant per la Granja dels Galls ja no sentiem ni les mans ni els peus, però a partir d'Isavarre ha arribat el sol i la cosa ja ha canviat.

Amb 45' ja estàvem a Alós, una pujada força bona, però, al serrat de Mussiero hem netejat la carbonilla del tub d'escapament i alguns motors s'han posat a 170 pulsacions.



Baixada per carretera fins Boren, i comença la pujada cap a Sorpe ben agrupats...


La pujada cap a Sorpe es fa "durilla" en aquesta primera sortida, menys pel Dani que clarament ha entrenat tot l'hivern (o s'ha posat a la bici el motoret del Contador), i ràpidament ha agafat un gran avantatge.

José Antonio arribant al final de la pujada:



Arriba Marc:



I José Luís



(Jesús no surt perque feia de fotógraf, i el Dani perque anava per davant del fotograf)

A Sorpe, reagrupament i comença la baixada cap a València per la pista:






I de València a Esterri pel camí de Sant Antoni




José Antonio familiaritsant-se a les trialeres amb la nova màquina:


Finalment hem tardat 1h 55', sense forçar massa la màquina, i la noticia del dia és que Dani no ha punxat (igual s'ha posat la corbata de kevlar)...

Reposant combustible a Esterri:

1 comentari:

  1. Felicitats per la iniciativa ! Ben aviat intentaré acompanyar-vos i fem un grupet!

    ResponElimina