Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 16 de juny del 2011

Crónica sortida dia 13/06/2011

Com sempre a les 8 al lloc, matí marcat pel dia anterior, on tothom del club sigui com a col.laborador o corredor vam participar a la  III marxa popular del poble. Matí marcat per agulletes, lesions i altres.
De la botiga varem sortir 5, David, Jesus, David Andorrà, Arcas i Dani.

El dia pinta gris i plou una mica, entre clars i nuvols nem pujant cap a Espot. David només sortir decideix abandonar amb una lesió que es va fer el dia de abans al genoll.

La pujada per l´asfalt fins a Espot, on Jesus agafa la davantera, que no va deixar fins a dalt al llac de Sant Maurici, es nota que està en el seu terreny. Mentres tant els demes, menys David, patint per l´esforç del dia anterior.

La pujada es dura, no afluixa, pero té la recompensa del marc incomparable del llac de Sant Maurici.
El Dani enfila camí de baixada cap a Esterri , mentres el grup baixant agafa la pista cap a LLadres.

Tornem a baixar fins a la barrera, i reprenem la pista que va a Lladres, Arcas ja va trinxat. Baixem per la pista vella fins al poble d'Espot. Pista forestal amb bastants restes de vegetació però divertida i ràpida, 30 curves en tres kilòmetres.

Desdel poble d'Espot, prenem el canal, per a desviar-nos abans d'arribar al barranc de Senyalius, i sortiu per deball del Camping La Mola.

 Desde allí carretera asfaltada fins el enllaç del cami vell de Jou a Esterri, camó estret i molt ràpid.
Resumen del dia:
45 kilòmetres
4,30 hores
1354 metres de desnivell positiu.

Part de guerra:
0 punxades
0 caigudes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada