Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 19 d’agost del 2013

Beret - Argulls - Bonaigua Agost 2013

Ha estat el 3er. any consecutiu que fem aquesta sortida, llarga i molt dura. La sort és que aquest cop la temperatura ha estat molt bona, ni fred, ni calor, ni boira, ni aigua....

Hem quedat a les 6h30', ara ja ben nit i a aquestes hores, ja es sap, un es deixa la motxil.la, l'altre el bocata...

Hem sortit Quiri, Ton, Jaume, José Antonio, David, Jesús, i a pocs km. se'ns afegeix l'Artur.

Cap a les 9h 45' ja estem esmorzant al parquing d'Orri, on comence el ball de bastons. Abans hem fet 3 paradetes curtes per reagrupar, prendre alguna barreta, etc. Però tot el personal ha pujat a molt bon ritme.

La pujada per les pistes de Baqueira, com sempre, molt dura, aquestes pistes es millor baixar-les esquiant que puiar-les amb bici!

Als Argulls tots amb el peu a terra, tan el Ton que l'any passat va aconseguir pujar-la tota a cavall, com el rookis Quiri, Artur i Jaume que era el 1er cop, com els altres 3 que no ho han aconseguit cap any. I a les 11h. erem a la cota 2350 als Argulls. I allí les excuses, que el terra està mes tou, que hi ha mes pedra ......

S'ha decidit fer la baixada cap a la Bonaigua per la pista Crestes de Bonaigua, que amb neu xafada i amb esquisos semble fàcil, però amb bici alguns trams els hem baixat a peu. Quina ratxa.

Un cop a la Bonaigua hem seguit el sender fins al refugi de les Ares, i d'alli carretera fins Esterri.



Distància: 62 km.
Desnivell: 1580 m.
Temps Total : 5h 25'
Incidencies:  0 punxades, 0 falles mecàniques, 0 caigudes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada