Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 26 d’agost del 2013

Diumenge 25/8/13. Pujada a la Creu de l'eixol per Escart i baixada per Espot

Aquest diumenge, desprès de l'entrenament dels Argulls, ens hem decidit a fer una altra de les rutes llargues i dures que tenim a les Valls d'Àneu.

Hem sortit José Antonio i Jesús, i a Escaló ens esperava el Joaquim, que ja havia fet alguna sortida dominical del Club.

A les 7h del matí hem anat per carretera fins Escaló, i d'allí. la llarga pujada fins La Creu de l'Eixol, 1.350 m. de desnivell amb 17,5 km de pujada continuada, els 3 primers km. fins a Escart força durs, i la resta mes soportables.

Amb 2h 50', èrem  a la collada, inclosa paradeta per esmorzar a la borda de Feliu.

La baixada ràpida pel mig de les pistes d'Espot-Esquí, i desprès pel camí de les Antenes i cap a Espot. Com anàvem molt be de tems hem fet parada a una terrassa per fer el cafetó i fer-la petar una estona. A les 11h30' minuts ja èrem a Esterri.

Distància 48 km
Desnivell 1.400 m
Temps amb parades: 4h30'
Problemes mecànics i caigudes: 0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada