Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


diumenge, 12 de maig del 2013

Sortida 12-5-13 . Esterri - Son - La Mata - Gerdar- Sorpe - Valencia

Avui comencem la crònica pel final, per l'esmorzar a base de murgues i moixerrons al restaurant Casa Felip de València, especialistes en bolets. Tampoc ha faltat el pernil i formatge, però els moixerrons: exquisits.


A l'esmorzar faltave el Jaume que no ha pogut quedar-se, i alguns altres que els hi ha sortit feina de darrera hora, ells s'ho han perdut!.

Ah, però primer hem fet la sortida amb btt.

Èrem 8, i hem pujat fins a Son amb el dubte de si pujar fins al Pas del Coro, o agafar el Calvari i sortir al Gerdar. El grup ha pujat molt be fins a Son, el personal està fort, amb el Jaume, amb la ruca nova, tirant del grup, aquest de fora sempre ens foten canya!, i a sobre a naltres ens faltaven els pros.

A Son finalment ens hem decidit per la segona opció per arribar d'hora a esmorzar.

El típic camí del Calvari, on Jordi ens ha explicat la seva experiencia com a actor pel teledeporte.



Desprès la pujadeta de la pista de la Mata, amb tot el pilot pujant amb molt bon ritme, total que a les 10h ja èrem al refugi del Gerdar, i fins ales 11h no teniem l'esmorzar-dinar....

Hem allargat una mica la sortida pujant per carretera fins al Pla de la Dinada i hem baixat pel sender per mig del bosc.

I desprès carretera fins a Sorpe, i pista fins a Valencia.



Lo de Valencia ja ho hem explicat, i desprès per passar el test de l'alcolèmia, hem baixat pel camí de Sant Antoni.

Les incidencies del dia han estat abans d'esmorzar, una caiguda al bosc del Gerdar, aparatosa però sense conseqüències, i la caiguda tonta del dia, ja  dins de Valencia, amb alguna rascadeta.

Distància: 30 km.
Desnivell + 830 m.
Temps: 2h 49
 Punxades i avaries: 0
Caigudes: 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada