Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 27 d’agost del 2012

Sortida 26/08/2012 Llac Sant Maurici


Después de la salida fallida de la semana pasada, el Domingo por la mañana nos encontramos en la tienda de Dani, Kiri, Joaquín, Xavi, Carlos, Ton (de Reus) y Jose Antonio. La mañana está bastante fresca, en torno a los 8ºC. En las rampas de subida a Espot ya se crean dos grupos. Al pasar por la barrera del Parque Nacional preguntamos por el desayuno que nos tenía que dejar Jesus, pero nos comentan que se ha olvidado. Seguimos hasta el Lago y foto de rigor.


 Bajada hasta el Prat de Pierro, y cogemos la pista de Lladres. Desde allí bajamos por la pista vieja, y primera incidencia del día, un pinchazo y una caída.
En Espot hacemos un pequeño avituallamiento (plátanos).
Continuamos por el canal de Roca Blanca hasta la Mola de Estais, donde cogemos la carretera hacia Jou. Aquí nos partimos, dos bajan por la carretera y cuatro por el camino de las Costas, aquí el guía se sale por delante de la bici y casi se come el suelo.
Resumen de la etapa:
46 km
4.30 horas
1300 metros de desnivel acumulado
Parte de guerra:
1 Pinchazo
2 Caídas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada