Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 13 d’agost del 2012

2a. Cursa BTT de la Cadira

El Club ha organitzat la 2a. Cursa de la cadira en BTT. La finalitat és fomentar l'esport de la bicicleta entre la canalla.

Han participat 87 nens i nenes de 5 a 15 anys, que s'han agrupat en 3 categories i que han fet circuits de 1,5, 3 i 8 km.

Aquests anys els circuïts s'han fet en bona part per dintre el poble i hi ha hagut molt més caliu.



















Finalment premi per als 3 primers classificats de cada categoria i sorteig d'una bicicleta de BMX entre tots els participants.




Agrair la Col.laboració a ENDESA, l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu, la botiga Esi Erri Bikes, els Bombers Voluntaris d'Esterri i Cos de Mossos d'Esquadra.

També a les 26 persones que han col.laborat amb l'organizació, ja sigui del Club, com els que no ho son, per poder garantir la seguretat dels nens i nenes que participaven a la cursa.

Us podeu descarregar les fotos a l'apartat de MIREU I DESCARREGUEU FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada