Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


diumenge, 8 de juliol del 2012

Sortida 8-7- Esterri -Mont Caubo - Estaon- Anàs -Coll de la Menta- Esterri - Berrós

Desprès de que la setmana passada no es va poder sortir pel mal temps, avui tocava sortida de les bones¡ Hem quedat a les 6 h. del matí per poder tornar a una hora prudencial a casa, la sortida serà llarga, encara que el Dani diu que Christian s'ho ha fet amb menys de 4 hores, nosaltres son humans i tardarem una mica més. Fa fresca i està molt tapat, i encara s'hi veu poc, i arrben al poble els que estan tancat el ball de la Guingueta.

Nomès som 3, Dani, Pau i Jesús, costa moure la penya¡.

Pugem a bon ritme direcció a Campirme i veiem que ens fiquem per sobre la broma, sembla que finalment tindrem bon dia.
Ens sentim valents i decidim fer una variació a la ruta i probar nous camins, enlloc d'anar per Campirme i baixar a les bordes de Perafita, pujarem fins a Montcaubo, anirem a buscar el GR11 (200 m. més de desnivell +) que va de Dorbe a Estaon, i baixarem cap a Estaón, 1000 m. de descens per sender, que cap dels 3 coneixem. 


 
Ens costa una mica trobar el camí, però finalment amb el GPS i la intució veiem les marques blanc i vermell.


En 1.000 m. de desnivell hi ha de tot, però en general, complicat, més que baixar per Campirme, trams bons (els menys), trams a peu (uns quants), i trams ciclables però amb dificultat.


I el Dani que avui volia baixar assegurant més que de normal.
La Vall de Cardós, ja prop d'Estaon


Parada per esmorzar a Estaon
I comença la dura pujada pel bosc d'Anàs, d'aquesta ja ens en recordàvem¡
Finalment la cruïlla del bosc de Berrós, quina alegria, ara falso llano i baixada guapíssima pel mig de l'avetar fins a Berrós






Distància: 48 km
Desnivell: 2.120 m  (2 km. menys que per Campirme però 200 m. mes de desnivell)
Temps 6h 35'

Incidències
1 fallo al canvi sense conseqüències
1 punxada
Vàries caigudes lleus

2 comentaris:

  1. Hola,

    Sóc en Ramon Denuc i visc a Mollet del Valles i cada any faig les meves vacances d'estiu a la Vall de Cardos, (Ribera de Cardos).

    A mitjans del mes d'agost tornaré a vindre a la Vall de Cardos a fer les vacances i com no, intentaré fer com a minim dues sortida amb la meva bicicleta BTT.

    I com estic molt interessat en pujar al MontCaubo buscant, buscant per internet, he trobat el vostre blog i he pogut veure la sortida que vau fer el dia 8 de juliol ( MontCaubo-Estaon-Anas-Berrós ).

    Faig aquest comentari al vostre blog per demanar-vos si algú del vostre club te gravada aquesta sortida en el GPS i d'aquesta forma poder-la fer al mes que ve quant estigui per la zona.

    En aquesta mateixa sortida he llegit que alguna vegada heu baixat per Campirme direcció a les bordes de Perafita, si teniu també el track d'aquesta sortida també m'agradaria tindreu.

    Molt agrait
    Un salutació
    Ramon

    La meva penya BTT -> http://penyapanzeta.blogspot.com.es/

    ResponElimina