Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


diumenge, 15 de juliol del 2012

El CEA VALLS D'ÀNEU A LA PEDALADA NOCTURNA LO PAMANO

Dissabte  a la tarde vam anar a Llessui a participar a la nocturna lo Pamano. Vam agafar la furgo de Esierri, i finalment vam ser una bona representació, segur que el club més nombrós: Dani, David, Jordi, Tol, José Antonio, David Andorrà, Ion, Robert, Jesús i el nou fitxatge, Alejandro.








Es va fent de nit i ja apunt de sortir:



Arribant a l'avituallament


I ja negra nit


L'itinerari era de 28 km. uns 900 m. de desnivell i tot pista, un primer tram amb fort desnivell fins l'antic restaurant de l'estació d'esqui de Llessui, desprès un "falso llano" d'uns 8 km passant per la pista de Llessui a Espot, i baixada per la pista de les bordes de Llessui.
 
Al final Dani va guanyar la "pedalada", amb 1h i 35' i això que no era competitiva, el David Andorrà i el Ion van fer 4t i 5è. La resta també vam fer bon paper.

Bon sopar made in Kiko vianda i fricandó, molt bon concert  i a les 2h 40' arribàvem a casa.

Alguns sembla ser que van anar a celebrar el triomf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada