Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dissabte, 26 de maig del 2012

Pedals de Foc. 3ª Etapa


(Autor Dani)
 
El dia següent a les 7 ens donem cita a la botiga, amb un cel amenaçador i amb la darrera etapa per davant. Patim una segona baixa, Iñaki, gran rodador, iniciat recentment a la BTT, metòdic amb les 140 pulsacions, addicte al potasi i al mòbil, bon company i molt bon caràcter. Forma part de l´equip Orbea, que va rebre un gran revés amb  la seva falta. 
Quedem 5 i pugem a Montgarri com podem. Volíem posar un repte des del Fornet fins a Montgarri, però la veritat, es que mai hem pujat tant tranquils des d’Esterri fins a Montgarri. En aquest tram vam patir molt Jose Antonio i Dani, on ja no quedaven forces. La pluja fa acte de presencia i al Pla de Beret es complica una mica mes amb boira i amb una temperatura de 2 graus. Una motorhome no podia tirar marxa enrere, i sense grans forces ni maça ganes, l’espentegem sense èxit. 
No recordo una baixada tant dura en molts anys, fred, aigua i els peus glaçats. Vam arribar a Vielha pensant que havíem fet la Non Stop. Canvi de roba, anem a buscar els vehicles al refugi de Conangles i tornada fins a Esterri.

Si em permeteu faré un petit comentari dels 5 respectius del últim dia. Els dos que més van patir, entre ells Jose Antonio, encara corbat de la esquena amb la seva motxilla de trekkinero que portava carregada de tecnologia i fruita dessecada, bon company i molt en forma encara que ara no ho pensi després de posar-li un genoll nou fa dos mesos, pertany al equip Giant que últimament està revifant, però gracies a Jordi. Dani, criticat i qüestionat per les seves rodes grans, que encara que li va costar agafar al primer dia al pelotón, ha gaudit i sobre tot s’ha relaxat després de 3 dies de bona companyia i pedaleig.  Mecànic, sempre qüestionat però content de la seva responsabilitat. Passarem a Davidson, ciclista del equip Giant, particular per el seu to de veu i els seus xiulets, alegre, i amb repertori de bambes acollonants, sumant unes al pàrquing del Fornet. Imprescindible. Em conegut a Jaume de Jou, Pallarès ja d’adopció, molt bon caràcter i molt solidari, molt bon fitxatge. I per últim, Jesús, promotor variat, logístic, encarregat de les finances i necessari en una ruta així. Ha semblat com al Tomàs Molina, amb el temps i fins que no va arribar als seus terrenys no s’ha relaxat. Merci, per tot. Guia titulat de la ruta, per que la va fer quan la mili es feia amb llança i bon coneixedor del terreny. Bon company i patidor nat.

Gracies a tots i que això no quedi aquí, presi ,ves pensant en la següent.

Salut



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada