Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 31 de maig del 2012

Crònica 27-5. Mont Caubo


Ben matiners,  com sempre, a les 8 del matí, passem revista a la botiga i som 4. José Antonio, David, Xavi i Dani. La resaca de Pedals de foc es patent i sembla que deprès del sobre-esforç del cap de setmana passat el personal reserva el dia per fer altres afers.
La pujada es molt suau i anem xerrant entre revolt i revolt. De sobte a prop d’Unarre ens trobem amb Carlos molt matiner que s’està posant en forma i surt sol mentre agafa ritme.
Ens unim en el inici de la pista per fer la pujada conjunta,  però en breu,  cadascun agafa el seu ritme trobant-nos de nou en la cruilla a 2km abans d’arribar a les antenes del Caubo.
El personal va arribant i sense cara de molt sofocats, fem una foto de rigor i baixa per el corriol. David punxa,  i esperem en mig del bosc.  Arribem a la carretera de nou amb els braços trinxats i els dits fora de la mà. Quina baixada!!!!
El grup es trenca en dos i dos baixem pel corriol fins a Escalarre i els altres dos directes cap a Esterri per la carretera.
El personal continua en forma i ja veurem el mes de juny que ja ha sortit el calendari i n hi alguna sortideta clàssica i dura!.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada