Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dilluns, 16 d’abril del 2012

Sortida diumenge 15/4: Rialp- Beraní- Pedres d'Auló - Roní - Rialp

El calendari marcave desplaçar-nos fins a Sort per coneixer noves excusions amb la BTT i pedalar amb els companys "neros"de Sort, que alguns cops també puien cap a les Valls d'Àneu.

Hem quedat a les 7:25', i fot un fred que pele. Fins hi tot brufee i fot força vent.

Finalment d'Esterri sortim 4: José Antonio, Jordi, Dani i Jesús. Provem la Nespresso nova del Dani, i agafem la "frego" cap a Rialp.

A Rialp de seguida arribe el David, i el Ion finalment no ve perque no es trobe be. El David ve molt més hivernal que nosaltres, i la veritat és que desprès ens ha faltat roba...


Molt fred i vent (Rialp en té la patent), i pedalem primer per carretera fins Beraní i d'allí fins les Pedres d'Auló (1.650) per pista forestal. Fem un tram pla, i desprès, una fantàstica baixada pel mig del bosc per un sender molt net i ple de curbes divertides.







De Roní a Rialp baixem per carretera.

Sortida curta i esmorzar a l'hostal Vall d'Àneu a Esterri.

Distància: 25,5 km
Desnivell : 880 m.
Temps 2h 50'

Incidències:


temperatura mínima -1ºC

Aquí trobareu el track

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada