Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dissabte, 7 d’abril del 2012

Sortida del 8 d'abril. Valencia - Son - Estaís - Escaló - Escalarre - Esterri

La sortida programada per aquest diumenge és pujar cap a València per carretera, continuar direcció a Son, i agafarem la pista de la Mata, per arribar a Son pel camí del Calvari (com la ruta 6 del Centre BTT), 


De Son a Jou per carretera, excepte el tram curt del bosc d'Esterri que anirem per la pista. De Jou a Estaís per carretera i abans de Capseré, farem la segona trampeta del dia, agafarem el GR, també un parell de trossets curts tornarem a espentear la bici, però val la pena.



D'Estaís a la carretera d'Espot primer per pista i desprès per carretera. Un cop a la carretera d'Espot, decidirem si ens arribem a Espot o ja anem directes cap a la Mola d'Estaís i agafar el camí Reial cap a Escaló, primer per pista i desprès per camí trialer. Sortirem a les Fontanilles.



D’aquí per carretera fins a la Torrassa, i ja decidim si anem per l'altre costat de Llac cap a Escalarre, o si ja n'hi ha prou i tornem per la carretera cap a Esterri.


Distància 35 km. 
Desnivell + 800 m. (+o-)
Sortirem a les 8h 00'.



Temps estimat 3h 30'




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada