Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


diumenge, 7 d’abril del 2013

Arrenca les sortides setmanals de Club BTT Valls d'Àneu
Sortida 6/4/13 Estaron-Aidí.

S'acaba la temporada d'esquí i amb l'arribada del bon temps cal tornar a posar en marxa les sortides amb BTT.

Com els altres anys, la finalitat és passar-ho be fent esport, sortir amb els companys, fomentar aquest esport entre la gent de les Valls d'Àneu, també fomentar les Valls d'Àneu com a destí turístic de BTT, i poder coneixer altres indrets amb les nostres BTTs.

Aquestes primeres sortides hem proposat canviar els diumenges al matí per els dissabtes a la tarda, per compatibilitzar-ho amb les darreres cap de setmana d'esqui.

Hem quedat dissabte a les 4 de la tarde, el dia no pintava massa be, brufeave una mica i feve força vent. Finalment ens hem trobat 4 bttaires, Moises, Dani, Xavi i Jesús, ben abrigats.



La sortida programada ere anar fins al poble d'Aidí, baixant per camins i pistes, i pujada per carretera. Entre que la gent tenia feines i reunions, i que el dia no ere gens bo, la pujada a Escart ens l'hem saltat.


Per ser que estem al principi de la temporada el personal està amb bona forma. S'ha gaudit de caminets, s'ha patit a la pujada d'Estaron, i el més dur ha estat la tornada per carretera amb molt vent en contra, on hem practicat la tècnica dels relleus i algun abanico.









Distància 32 Km
Desnivell 550 m
Temps 2h39'



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada