Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dimarts, 12 de juny del 2012

Crònica de la Montgarri Nocturna - 4 de juny

Després de remenar dues opcions, opció amb sopar i opció de bocata, l'opció de sopar se'n va en orris ja que al refugi de Montgarri fan horari francès, per la qual cosa hauríem d'entrar a sopar entre vuit i nou. Davant d'aquest petit error de planificació, vam decidir pujar igualment amb l'opció de bocata, i sortir d'Esterri a les 20:00, Javi, Robert Mauri, Robert Jerez, Dani, Xavi Boloix, Jose Antonio, David, Guillerno i Isma, la secció de bikers de València, Jordi i Carlos,  han sortit una mica abans i ens esperaran a Montgarri.

A l'hora prevista iniciem l'ascens, que si farà fred que si no, que quan posarem els focus....

Parada a Alós per reagrupar i continuem ruta fins Perosa.

A Perosa ens adonem que falta un, la primera baixa de la sortida. Deu minuts després de Perosa hem de posar en marxa la il · luminació, la nit cada vegada és més tancada al fons de la vall. No obstant això, s'aprecia en les zones obertes una lluna plena espectacular, i com deia algun: romàntica.

Un cop a Montgarri, tots a menjar l'entrepà, l'equip de València ja fa una estona que ha arribat, al refugi encara hi ha llum, ens mengem el bocata amb els frontals i amb força fred. Sort que algun va portar J&B per escalfar.

Durant la baixada es fan grups, algun que baixa sense guants no pot ni frenar amb les mans glaçades.

Parada a Perosa enmig d'un munt de vaques per veure la lluna, Jordi, el sènior del grup diu "Açò e una passada".

Continuem fins a Esterri bastant ràpids ja que tot tothom té ganes d'arribar a casa, encara que el grup dels joves i sense compromís es queden a la "cervesa" a rematar la jornada.

En resum 60 km1050 mts de desnivell i 5 hores de ruta.

Un sortida per repetir l'any vinent, o aquest, però amb graellada de carn i bon vi, sinó Jordi diu que no val la pena.

La nota negativa, s'ha d'anar preparat tant físicament com de material i roba d'abric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada