Presentació

La finalitat del Club és fomentar la pràctica de l'esport del BTT a les Valls d'Àneu i donar a coneixer els racons i el camins de les nostres valls.

Per això, s'ha creat aquest bloc on s'anunciarà el calendari de sortides i les incidències.

Les sortides son obertes a tothom que tingui ganes de pedalar, no importa el nivell, ens reagruparem a llocs previstos prèviament perque tothom pugui anar al seu ritme.

Els menors de 18 anys han d'estar federats en ciclisme


Animeu-vos.


dijous, 22 de març del 2012

Intent de veure la Volta Catalunya a Portainé

Doncs que ahir dimecres ens vam decidir a anar a veure el final de l'etapa de la Volta Catalunya a Portainé.
L'etapa prometia, amb els Slechk, Valverde, Samuel, Basso, etc. amb pujada a Portainè desprès de venir des d'Olot. Suoposo que molts d'ells nomès venien a rodar-se, però l'espectacle prometia, i com era aprop...

Al matí la cosa ja pintave malament, a Esterri nevava una mica, i estava molt tapat.

A les 16:00 h pujàvom cap a Portainé (en cotxe) i continuave plovent i als alts era neu, i ja vam veure que baixaven els autocars dels equips, la qual cosa volia dir que havien anulat l'arribada a Portainé. Una llàstima, fa 4 mesos que no plovie ni nevave i ho ha de fer avui¡.

Total, que hem anat a Sort i hem estat xafardejant l'arribada de corredors a l'Hotel Pessets i els tràfecs dels mecànics per posar  apunt les bicicletes.

Hem pres bona nota de com funcionen els equips i mirarem de montar la Serena del  David amb tot l'equipament, retadores de roba incloses....











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada